Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Συνελήφθη η «διαβολογυναίκα» Ευαγγελία Ζιάγκα από τη Δίβρη.

Η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από ντροπή για τη μητέρα της.
Τηλεθεατής που επικοινώνησε γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», οδήγησε στη σύλληψη της "διαβολογυναίκας". Τα στοιχεία που βρήκε η εκπομπή και οι φωτογραφίες της που ανασύρθηκαν απ' το αρχείο του ALTER, άνοιξαν το δρόμο για τις συγκλονιστικές εξελίξεις.
Η Ευαγγελία Ζιάγκα 54 χρόνων συνελήφθη γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα όταν βγήκε από το σπίτι ενός γέροντα που είχε γίνει το νέο της θύμα. Στην προσπάθειά της να διαφύγει με έναν αλλοδαπό συνεργάτη της, έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών του τμήματος της Λούτσας που είχε ειδοποιήσει το "Φως στο Τούνελ". Οδηγήθηκαν στα κεντρικά της Ασφάλειας Αττικής και ανακρίνονται όχι μόνο για ληστείες, κλοπές και απάτες, αλλά και για άλλες δολοφονικές ενέργειες. Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα τηλεθεατής επικοινώνησε έντρομος με την εκπομπή και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Αναγνώρισε στη φωτογραφία που έδειχνε το "Τούνελ" τη "σατανική" γυναίκα που είχε πλευρίσει έναν εύπορο γέροντα στη Λούτσα,τον είχε απομακρύνει απ΄την οικογένειά του και τον είχε βάλει να ξεπουλήσει την περιουσία του. Διακριτικά χωρίς να αντιληφθεί κανείς κάτι στον αέρα, ειδοποιήθηκε το Α.Τ Λούτσας και αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι που υπέδειξε το "Τόύνελ". Η γυναίκα- αράχνη δεν άνοιξε και οι αστυνομικοί παρέμεναν για ώρες στην περιοχή και την συνέλαβαν όταν επιχείρησε να απομακρυνθεί. Η γυναίκα με τα πολλά πρόσωπα είχε απασχολήσει πριν 4 χρόνια το ALTER μετά από καταγγελίες θυμάτων της που είχαν δώσει φωτογραφίες της στη ρεπόρτερ Χαρά Ζαμπάρα. Είχε καταφέρει να γίνει μέλος της οικογένειας πολλών και να τους αποσπάσει απίστευτα χρηματικά ποσά. Τα τέσσερα παιδιά και τα αδέλφια της που ζουν στην Ελλάδα διευκρινίζουν στην εκπομπή ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί της εδώ και χρόνια. Μάλιστα η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από ντροπή για τη μητέρα της όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά συγγενείς.

6 comments:

Αετός είπε...

Παιδιά, μην μας τρομάζει επειδή είναι μια ελληνίδα Διβριώτισσα φόνισσα!
Εξάλλου είμαστε 350.000 άνθρωποι και σίγουρα κάποιος ή κάποια θα είχε τέτοιο άρρωστο μυαλό!
Πάντως εμείς οι βορειοηπειρώτες ήμασταν και είμαστε η κοινωνία με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Απαραδεκτο!!!
Ολα τα ΜΜΕ την αποκαλουν "αλβανιδα", ποτε θα βγαλουν ανακοινωση διαμαρτυριας οι βορειοηπηρωτικοι συλλογοι;
Αν το θυμα ηταν αλβανος, μπορει να τη βρευευαμε και σαν την "ελληνιδα της χρονιας"

Ανώνυμος είπε...

giati re file esy to exeis gia kamari. De les pali kala poy ti lene Alvanida.

Ανώνυμος είπε...

pedia tin gnorizo os maria sinodinu mu xrostuse 7 xiliades mu ta efere ola k tora pu vlepo avto de mu xorai sto myalo i pacavura ...me kaluse sti lutsa ya barbeku fandazome ti barbeku tha troga ,,,episis ithele na mas pulisi spiti enos eraku sti kalithea ton elege thios tis k ,,ala elege oti de theli na fani avti stin agora k an den exume cash katevtiyan na ti plirosume tha mas dosi epitagi 200 xilyades ...na ton plirosume ,,ala os prokatavoli tha tin dosume 60 xil.emis k to agorimu tis ipe ;den mas dinis katevtiyan 160 na to agorasume ;k tote avti mas lei ama den exete levta min ksekinate ependisis ...tora skevtome oti to agorimu itan pomeno thima ...mazi me ton papu...

Αετός είπε...

Ανώνυμε 2:04 μ.μ. σοβαρέψου και μην γίνεσαι προβοκάτορας!

Ανώνυμη 7:29 π.μ. φτηνά την γλιτώσατε! :--))
Αλλά στα σοβαρά τώρα, να πάτε στον εισαγγελέα και να καταθέσετε! Παρολίγον να σκότωνε τον σύντροφο σας!

Ανώνυμος είπε...

τι να πω!

Δημοσίευση σχολίου