Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Υπουργός της Αλβανίας κατηγορεί τον αρχηγό της αντιπολίτευσης ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και ντύνεται με τάνγκα.


Όταν η αντιπαράθεση φτάνει στα άκρα στο αλβανικό κοινοβούλιο ακούς διαλόγους που δεν ακούς ούτε σε στέκια του υποκόσμου.
Ο Dritan Prifti Υπουργός Οικονομικών και Ενέργειας, είναι  ένας από τους τρεις υπουργούς που έχει το κόμμα LSI του Ilir Meta στο συνασπισμό της κυβέρνησης του Sali Berisha. Ο κ. Prifti που αξίζει να σημειωθεί σπούδασε στο Harvard   με υποτροφία του Σωκράτη Κόκκαλη εκστόμισε σήμερα από τα έδρανα της αλβανικής βουλής, βόμβες μεγατόνων κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αλβανίας και Δήμαρχο Τιράνων Edi Rama.
Οι δηλώσεις του υπουργού ήταν η απάντηση στο Σοσιαλιστικό Κόμμα που τον μήνυσε στη αλβανική δικαιοσύνη για διαφθορά, αφού σύμφωνα με το πόθεν έσχες του 2009  ο νεαρός υπουργός αύξησε τις οικονομίες του κατά 1.8 εκ. ευρώ ο κ. Prifti μεταξύ άλλων είπε:
«Δυο βουλευτές εν ενεργεία, της αντιπολίτευσης μου ομολόγησαν ότι τους περίμενε στο σπίτι του στην Πέζα φορώντας γυναικεία εσώρουχα… Τον είδα με τα μάτια μου να κάνε χρήση ναρκωτικών ουσιών πάνω στο γραφείο του...  Τα ναρκωτικά του κοστίζουν 3.000 Ευρώ…»
Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη χώρα!!!!;;;;  

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

δεν το αποκλείω καθόλου,τέτοια φάτσα....σαν δαιμονισμένος ειναι

Ανώνυμος είπε...

poli pithano

Ανώνυμος είπε...

Δεν πατε καλα εσεις οι προηγουμενοι σχολιαστες.
Ενας που κατηγορειται για διαφθορα, αν ηταν εντιμος δεν θα κατεφευγε σε τετοιες αθλιοτητες. Αλλα το κανει για να στρεψει αλλου την προσοχη.
Απλα ειναι αθλιος και βρωμικος.

Ανώνυμος είπε...

ολοι τους είναι,απλά αυτός παραείναι και φαίνεται,που είδες εσύ να τελειώσαν οι εκλογές, να υπογράψαν οι αντιπρόσωποι του κομμάτος του και αυτός να επιμένει ένα χρόνο μετά να νοίξουν οι κάλπες

Δημοσίευση σχολίου