Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Καθαίρεση του Λάμπη Παντέκη από Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αυλώνας


Πως συμπεριφέρθηκαν οι Έλληνες σύμβουλοι  στη χθεσινή συνεδρίαση
Χθες (30/8/2010) στο Περιφερειακό Συμβούλιο  Αυλώνας, όπως αναμένονταν,  μετά την αντικατάσταση του προέδρου Shara με τον τσάμη πρόεδρο του ΔΚ Αγίων Σαράντα Ylli Piro, έγινε η αντικατάσταση του Αντιπροέδρου και του Γενικού Γραμματέα  του Συμβουλίου. Στην επεισοδιακή συνεδρίαση που έγινε πριν από ένα μήνα,  με την πρόταση μομφής κατά του προέδρου Shara είχαμε αναφερθεί εδώ.  Την ίδια μέρα και μετά την αποχώρηση των 15 συμβούλων της Ομόνοιας έγινε πρόταση για την αντικατάσταση και του κ. Παντέκη αλλά ο κ. Λούτσης που ήταν ένας  από τους τέσσερις που πρόσκεινται στο MEGA και παρέμειναν στην αίθουσα, είχε αντιδράσει λέγοντας ότι δεν ήταν στη ημερήσια διάταξη πρόταση μομφής κατά του αντιπροέδρου και αποφεύχθηκε έστω προσωρινά η απομάκρυνση του κ. Παντέκη.  
Στη χθεσινή συνεδρίαση, που σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τους 15 συμβούλους της Ομόνοιας ήταν μόνο ο κ. Παντέκης  και οι 4 άλλοι έλληνες σύμβουλοι που πρόσκεινται στο MEGA. Ο κ. Παντέκης στην ομιλία του είπε ότι δεν αναγνωρίζει  το νέο προεδρείο που εκλέχτηκε πριν από ένα μήνα και θεωρεί την παρούσα συνεδρίαση παράνομη (πως αποδέχτηκε την πρόσκληση συνεδρίασης ενός παράνομου συμβουλίου, αυτό μόνο ο Λάμπης το ξέρει) και αποχώρησε εν μέσω γιουχαϊσμών. Από την αίθουσα αποχώρησαν επίσης ο κ. Ζήσος Λούτσης, ο άλλος σύμβουλος της Επαρχίας Φοινίκης κ. Χαρίτος και ο προς αντικατάσταση γραμματέας του συμβουλίου. Αίσθηση προκάλεσε η παραμονή δύο Ελλήνων συμβούλων της Επαρχίας Νάρτας αλλα και η συμπεριφορά των «συμμάχων» μας «σοσιαλιστών». Κ. Μπερμπέρη ακόμα και αν αποχωρήσατε από την Ομόνοια και διαφωνείτε με τον κ. Παντέκη είναι απαράδεκτο να ψηφίζετε για την  αντικατάσταση του Έλληνα  Χαράλαμπου Παντέκη με κάποιον Akil Abazi από την Αυλώνα. Το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί με το σύμβουλο σου  ήταν να φύγετε  όπως ο κ. Λούτσης η να μην συμμετείχατε όπως οι υπόλοιπη Έλληνες, αφού είχαν τον απαιτούμενο αριθμό για να κάνουν τις αλλαγές τους.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

pali kala pou yparxei kai o Borioipirotis, giati oi alloi mono komounistikh propaganda kseroun na kanoun.

Jose Holebas Rules(x-Agios Milos) είπε...

TI MEGA KAI KOUTAMARES.....I VOREIA IREIROS THA PREPEI NA EXEI ENA KOMMA ENIAIO KOINIS APODOXEIS OLA TA ALLA EINAI VLAKEIES......

Δημοσίευση σχολίου