Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο σύντροφος Ράμα ξεσπάθωσε και αρχίζει νέα περιοδεία

Με τον Παπανδρέου είμαι φίλος αλλά τη θάλασσα δεν τη «δίνω»
Ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος της Αλβανίας και δήμαρχος  Τιράνων, Έντι Ράμα, στην αρχή της νέας παναλβανικής περιοδείας του, φανέρωσε το στίγμα των θέσεων που θα διαλαλεί στις πλατείες των μεγάλων πόλεων της Αλβανίας
Από την βόρεια πόλη του Κούξι, όπου επισκέφτηκε πρώτη, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης βροντοφώναξε πως με όση δύναμη και εξουσία διαθέτει, αγωνίζεται για τις αρχικές θέσεις, στη Συμφωνία των θαλασσίων υδάτων με την Ελλάδα. «Είμαι φίλος με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, αλλά όταν συζητείται η υπόθεση για την παραχώρηση ενός κομματιού θάλασσας, εμείς βάζομε το εθνικό συμφέρον πάνω και από τη φιλία με το ρητό: Καλοί φίλοι και ο καθένας στο σπίτι του», τόνισε ο Ράμα.

Αφού η απεργία πείνας των συντρόφων, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα για να τον φέρουν γρήγορα στην εξουσία, ψάχνετε στα μονοπάτια του ανθελληνισμού και εθνικισμού στα οποία φαινομενικά τουλάχιστον ο Μπερίσα τα άφησε. Για να μην παρεξηγηθούμε, ο «Βορειοηπειρώτης» πιστεύει ότι τα πιστεύω και οι προθέσεις τους έναντι της Ελλάδος και του Ελληνισμού γενικότερα δε διαφέρουν αλλά αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενική, ο Ράμας μας θυμίζει τον παλαιό Μπερίσα.  

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

σαν δαιμονισμένος ειναι ο ανθρωπος,αν μπορεί να λέγεται ανθρωπος αυτο το πράγμα,αυτα να τα βλέπουν οι σύντροφοι για να έχουν να μας λένε,τι να πούνε δηλαδή;; ουτε φύλλο συκής δεν τους καλύπτει πλέον,αντε εμπρός για άλλες συνεργασίες πιο μεγάλες

Ανώνυμος είπε...

Ο Έντι Ράμα κάνει ότι του είπε η ΜΙΤ της Τουρκιάς....

Ανώνυμος είπε...

e an dhiabasete olla ta forum kai blogsspot tou edi rama tha vrite ligo vrisimo sto prosopo ayto,kai an episkefthite ta foroum i tin istoselida tou berisha tha dhiapistonete oti ollos o kosmos ton vrizi poli askima.Oso kai na ton vrisete agapiti sin patriotes mou dhen mborite.O edi ramadhen eixi skesi me tin tourkia eno antitheta eine o berishas pou tous xajdhevi tous tourkous.O xristionos dhen ta pigeni me tous tourkous,giayto mi paramillate.

Ανώνυμος είπε...

Tha figi o Berisas monos tou, xoris na fonaksi o ramas katholou.Kai poli sintoma,malista.

Ανώνυμος είπε...

den katalaveno ena pragma re diaxiristi;;giati exei dymourgithei i eikona se emas oti o mberisa einai kakos gia emas eno gia ton rama oxi;;;;alitheia den mboro na to katalavo...giati osoi pane me ton mberisa einai prodotes eno osoi pane me ton rama einai aggeloi tou tsarli;;;ematha oti o gramateas tis omonoias margas einai alitheia oti stirizei ton deksio tou mberisa sto delvino;;;aftos einai prodotis ;;;i einai enas kalos patriotis;;;;;

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ανώνυμε 3.10 για να διαπιστώσεις πόσο σχέση έχει ότι ο Εντι Ράμα με την Τουρκία, να ρωτήσεις το σύντροφο Ντούλε που είπε σε ανοιχτή συζήτηση ότι τα επιχειρήματα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Αλβανίας για θαλάσσια σύνορα (δικαστήριο το οποίο άνοιξε ο Ράμας) είναι με τούρκικη ορολογία και με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο .

Ανώνυμε 3.12, θέλω και εγώ να φύγει ο Μπερίσα αλλά με τρομάζει η ιδέα ότι θα έρθει ο Ράμα

Ανώνυμε 5.02, υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους και δε θα μπω στη διαδικασία να τους συγκρίνω, ίσως το κάνω άλλη φορά αλλά πιστεύω κανένας τους δε μας θέλει.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ανατίναξαν με δυναμίτιδα το σταυρό στη Τζάρα, αυτοί που σήμερα εναγκαλίζονται με το Ράμα κατηγόρησαν ευθέως ότι πίσω από την ενέργεια ήταν ο Ράμα κι ο εγκαθετός του Αουρόν Τάρε που ήταν μπεξής στην αρχαία πόλη του Βουθρωτού. Τότε αυτοί που του ππάνε πίσω και πάσο εβραίο τον ανέβαζαν κι εβραίο τον κατέβαζαν. Αν είχε τόση αγάπη για την Ελλάδα (τουλάχιστον τέτοιον τον παρουσιάζει το "Δερόπολη") ας έκανε πως δεν άκουσε για τη συμφωνία για τα χωρικά ύδατα ή ας ψήφιζε τη συμφωνία για τα Κοιμητήρια. Δεν ξέρω πώς δικαιολογεί ο Ντούλες το γεγονός ότι είναι ακόμα στη στρούγγα του Ράμα (στο γραφείο του ρόν Βελία). Μασωνία, φίλοι μου, μυρίζει το πράγμα ...

Ανώνυμος είπε...

"Βορειοηπειρωτη", ακομα δεν εχεις καταλαβειοτι Ραμα καο Μπερισα ειναι ιδιοι για μας τους ΕΛΛΗΝΕΣ.Γιατι υπερασπιζεσαι τοσο πολυ το μπερισα?

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Η Σκιπερία με τους πολιτικάντηδές της έχει μάθη και έχει διδάξη πολύ καλά το μάθημα της προπαγάνδας της αλλοίωσης των πραγματικών ιστορικών στοιχείων,της παραχάραξης και χάλκευσής τους με το ίδιο μοτίβο κάθε φορά:ανθελληνισμός,αφελληνισμός,εξαλβανισμός.Εντελώς φοβικά,παράλογα διεκδικητικά,ανώριμα και υπανάπτυκτα,χοντρόπετσα και χοντροκομμένα.

Δημοσίευση σχολίου