Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Επιμένει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Νίνη

Έτοιμη να συζητήσουν τα ρήτρα 10 εκ. ευρώ του Παναθηναϊκού.

Αποφασισμένη να εντάξει τον Σωτήρη Νίνη στο δυναμικό της είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς, σύμφωνα με τους άγγλους, ξεκινά ήδη διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό για τον παίκτη και διατίθεται να καλύψει τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ!
Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα "mirrorfootball.co.uk", οι Κόκκινοι Διάβολοι θα κινηθούν πιο έντονα για την απόκτηση του άσου του Παναθηναϊκού στο τέλος της σεζόν, καλύπτοντας τη ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού.

"Οι Κόκκινοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την αθηναϊκή ομάδα για να φέρουν τον Νίνη στο Ολν Τράφορντ την ερχόμενη σεζόν", αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια το δημοσίευμα παραθέτει videos με γκολ του παίκτη, καθώς και τα 10 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος γι` αυτόν.
Ανάμεσα σε αυτά αναφέρεται ότι για την απόκτησή του είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν, αλλά η Γιουνάιτεντ κυνηγά πιο έντονα την περίπτωσή του, ενώ προβάλλεται και η ικανότητα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να ανακαλύπτει νέα ταλέντα, με το δημοσίευμα να κλείνει ως εξής:
"Ο Νίνης μπορεί να εξελιχθεί στον νέο Κριστιάνο Ρονάλντο".


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=73127#ixzz0yeourGb1

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου