Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η δολοφονία του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στη Χιμάρα και οι τελευταίες εξελίξεις στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα.

Οι ομιλίες των κεντρικών εισηγητών στην 1η Γαλανόλευκη Γιορτή Νεολαίας ΝΕ.Ο.Σ. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο ενώ συντονιστικό ρόλο είχε αναλάβει η Αθηνά Κρεμμύδα, Υπεύθυνη Τομέα Β/Ηπειρωτικού Αγώνος της ΝΕ.Ο.Σ
Κεντρικοί ομιλητές υπήρξαν οι: Ο κ. Λεωνίδας Παππάς, εκπρόσωπος Τύπου “Ομόνοιας”  με θέμα: ‘Τα ανοιχτά ζητήματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας ως πρόκληση για τους Βορειοηπειρώτες’. Ο κ. Θεοφάνης Καλυβιώτης, πρόεδρος της «Νεολαίας Βορειοηπειρωτών». με θέμα: ‘Τα προβλήματα στην εκπαίδευση των νέων της Βορείου Ηπείρου’. Ο κ. Στέλιος Μπολάνος, Υπ. Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων ΚΕΑΔ με θέμα: ‘Το Βορειοηπειρωτικό σε διεθνές επίπεδο’. Ο κ. Γιώργος Τρίχας, Μέλος Δ.Σ. Φόρουμ Β/Ηπειρωτών με θέμα: ‘Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος για το Β/Ηπειρωτικό τα τελευταία 20 χρόνια και οι προοπτικές σήμερα’. Ο κ. Σταύρος Γκίνος, Πρόεδρος Νεολαίας Β/Ηπειρωτών Αχαΐας με θέμα: ‘Ο ρόλος της νεολαίας στο Β/Ηπειρωτικό ζήτημα σήμερα’.

2 comments:

Βορειοηπειρώτης είπε...

Ζητάμε συγνώμη από τους ομιλητές, για τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν και δημοσιεύτηκαν! Οι συγκεκριμένοι νέοι δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί αλλά ακτιβιστές σε θέματα εθνικά και κοινωνικά! Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι σχολιαστές δεν εκφράζουν το σύνολο των αναγνωστών αλλά μια μερίδα κάφρων (ή ολημερίς ταξινολόγων ) που τους φταίνε όλοι και όλα.
Στις συγκεκριμένες αναρτήσεις δημοσιεύσαμε όλα τα σχόλια. Δεν ήταν όλα για σβήσιμο, του Κεραυνιου ,του/της aristera και κάποιων ανωνύμων μπορεί να ήταν επικριτικά αλλά είχαν άποψη και άξιζαν προσοχής αλλά επιλέξαμε να τα σβήσουμε όλα

Ανώνυμος είπε...

Ξερω ότι δεν θα το δημοσιεύσεις αλλά δεν με ενδιαφέρει.
Αν θεωρείς Βορειοηπειρώτη ότι το σχόλιο του Κεραύνιου ήταν αξιόλογο με το δηλητήριο που έβγαζε για το Γκίνο επειδή είναι ο μοναδικός ίσως πρόεδρος σωματείου που δεν σκύβει στο νταβαντζηλίκι της Ομόνοιας λυπάμαι πολύ.
Επρεπε να αφηνες το σχόλιο για να παρει την απάντηση του

Δημοσίευση σχολίου