Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Βολίδα για Super League ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ακούστε το νέο rap τραγούδι για τον Π.Α.Σ.
Έχοντας διανύσει μέχρι τώρα κάτι παραπάνω από το 1/4 του φετινού πρωταθλήματος της Football League, και ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαιώνει με το παραπάνω τα προγνωστικά του καλοκαιριού. Ότι θα ανέβει "αέρα", όπως λέμε, ξανά στη Super League. Διαπίστωση στην οποία μας οδηγούν και οι αριθμοί, καθώς οι Γιαννιώτες μετά από 9 αγωνιστικές ημέρες, βρίσκονται αήττητοι στη πρώτη θέση με 25 βαθμούς έχοντας 8 νίκες και μόλις 1 ισοπαλία.
Εκτός αυτών, έχουν την καλύτερη επίθεση (19 γκολ), την καλύτερη άμυνα (3 γκολ) και τον πρώτο σκόρερ (Μπακαγιόκο 8 γκολ) του πρωταθλήματος.
Πέρα από αυτά μπορούμε να παρατηρήσουμε και κάποια άλλα πράγματα στον φετινό ΠΑΣ. Ηρεμία στο παιχνίδι του, δύναμη, τακτική, αυτοματισμοί, "δεμένες" γραμμές, συνοχή, γρήγορο παιχνίδι και θέαμα. Μοιάζει σοφότερος και "διδαγμένος" από τα λάθη του παρελθόντος, όντας ο καλύτερος ΠΑΣ των τελευταίων χρόνων, καλύτερος και από την περασμένη σεζόν που αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία. Μία σεζόν βέβαια που η απόδοσή του ήταν κατώτερη των προσδοκιών, χωρίς να λησμονούμε βέβαια και εξωαγωνιστικούς παράγοντες που αποτέλεσαν τροχοπέδη στη πορεία του. Καλύτερος και από την προπέρσινη σεζόν που είχε πάρει την άνοδο, καλύτερος από όλες τις ομάδες που είχε από το 2000 και έπειτα.
Το καλοκαίρι έγιναν προσθήκες ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Με την καθοδήγηση του τεχνικού τιμ στο μείγμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών με την εμπειρία να δένει ιδανικά με το νεανικό ενθουσιασμό και τη νεανική σπιρτάδα.
Τα αποδυτήρια επίσης είναι ένα δύσκολο θέμα που έχει να διαχειριστεί ο κάθε προπονητής σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν χρειαζόταν να μας πουν στις συνεντεύξεις τους οι ποδοσφαιριστές κάτι το οποίο ήταν προφανές. Δηλαδή την απώλεια του ελέγχου μέσα σε αυτά. Δεν θέλει και πολύ να χαλάσει το κλίμα, κάτι το οποίο δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν ο Παράσχος και ο Αναστόπουλος. Σε αντίθεση με τον Ντεμόλ φέτος, στο όνομα του οποίου "πίνουν νερό" όλοι. Την σεζόν που διανύουμε η ομάδα έχει στόχο στον οποίο είναι προσηλωμένη.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

που ειναι το τραγούδι ρεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Πας κλαρινο τσιπουρα και χυνω.
Η ομαδα της καρδιας μας,η ομαδα του τοπου μας κανει τρομερη πορεια στη β εθνικη και θα ανεβει περιπατο εκει που ανηκει,στην πρωτη εθνικη κατηγορια.Ολοι οι βορειοηπειρωτες στηριζουμε ΠΑΣ.Ολοι οι αναγνωστες απο Γιαννενα δεν παθενουν τιποτα να πηγαινουν 2 φορες το μηνα στο γηπεδο να στηριζουν την ομαδα του τοπου μας,την ομαδα που δοξαζει την ΕΝΙΑΙΑ ΗΠΕΙΡΟ.Εμεις εδω στην Αθηνα οποτε παιζει στα μερη μας το κανουμε,ομως πολυ λιγοι.
Ο Συνδεσμος της Αθηνας ειναι στην Πλατεια Κανιγγος στην Βερανζερου 1,στον 7 οροφο.Ολοι διπλα στον ΠΑΣ,η καταγωγη μας το επιβαλλει.
Α και μην ερθει στο γηπεδο κανεις χωρις ρακι.Ειπαμε ΠΑΣ ΚΛΑΡΙΝΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΧΥΝΩ αυτη ειναι η κερκιδα του ΠΑΣ,οποιος δεν τα γουσταρει δεν πειραζει.

drakos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=CIOYat1Wf6k&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8Q_DTr0vVV0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=lpJgsfmo_6Q

Δημοσίευση σχολίου