Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ερώτηση στη Βουλή των Ελληνων από Παναγιωτόπουλο και Γκιουλέκα για την ανάκληση του Πρόξενου Κορυτσάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με αφορμή το θέμα που προέκυψε για «ανάκληση» του Έλληνα Προξένου στην Κορυτσά κ. Θεόδωρου Οικονόμου – Καμαρινού, έκαναν την ακόλουθη δήλωση, μετά την κατάθεση και σχετικής ερώτησης στη Βουλή:
«Δυστυχώς, και σε αυτή την περίπτωση, η τακτική του Υπουργείου Εξωτερικών δείχνει ξεκάθαρα την ατολμία, που διακρίνει τη σημερινή κυβέρνηση.
Όχι μόνο στο να προασπίσει τα εθνικά μας δίκαια, αλλά ακόμη και στο να δεχθεί την διατύπωση των αυτονόητων όρων και θέσεων που οφείλουμε να χρησιμοποιούμε και να προβάλλουμε, εάν θέλουμε να είμαστε συνεπείς, τόσο ως προς την ιστορία μας, όσο και ως προς τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρεται μια ισχυρή χώρα,  όπως είναι η Ελλάδα, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

9 comments:

Ανώνυμος είπε...

me alla logia na agapiomaste
opou gamos kai xoro i vasillo proti
ma kala tora thimithikan ta poulakia tis neas dimokratias na milisoun????????
min ypotimatai allo tin noimosyni mas

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΉ , ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΉΣΟΥΝ ΚΑΘΌΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ! ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.
ΣΙΩΠΗ ΙΧΘΥΟΣ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ?

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεις φιλε 5.18 τωρα θυμηθηκαν?
Η δηλωση αυτη δεν εγινε σημερα. Εγινε τρεις ημερες μετα της ανακλησης του προξενου. Εμενα αυτο που δεν μαρεσει ειναι, οτι ειναι πολυ light.Λες και την εβγαλαν για να την βγαλουν, να κανουν την αγγαρεια.

Ανώνυμος είπε...

Yστερα απο τις αμμεσες αντιδρασεις βορειοηπειρωτικων φορεων,κομματων οπως η ΝΔ και το ΛΑΟΣ,ανθρωπων που ασχολουντε με την απογραφη κ.α. η ηγεσια του πασοκ και του ΥΠ.ΕΞ. αφηνει να εννοηθει πως η απομακρυνση του κ.Οικονομου δεν ισχυει και πως συντομα θα επανελθει στα καθηκοντα του.Για να δουμε!!!!!Αν και εγω σε αριστερους δεν δειχνω εμπιστοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

καλα αυτον τονσωσανε η δηλοσησ. τον αλονε στο αργυροκαστρο τη θα τον σωση αυτοσ θα φυγει νυχτα κραταει την μεγαλιτερη ευθινει διασπασεισ στην μειονοτητα.κανενασ δηπλοματισ ωσ σημερα δεν καταφεραι τωσα πολα .το πανεπιστιμιο το εκλεισαι .το βανγελη και τον μιτσο τον εχει και νομιζει οτι εχει την δεροπολη εισαι γελασμενος ουτε ο χοτζας σαραντα χρονια δεν τα καταφαιρε.βρε γκου λεκα παλικαρι μιν πασ για μελανουρεσ αν θελεισ καναν ψιφο.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο 12:28 είναι ικανοποίηση να νιωθουμε πως τελικά εχουν αντιληφθεί οι περισσότεροι το "εργο" του Ριζου...και αναφέρομαι πάντα στη διάσπαση και την κατάντια μας ....που είναι εξ'ολοκλήρου δική του ευθύνη ... και αυτό κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί όπως πολλά άλλα... αν και δε θελω να το πιστεψω οτι εχει παραμυθιάσει τον Βαγγέλη ... θέλω να τονίσω ΠΡΟΣΟΧΗ απο αυτόν τον άνθρωπο (εννοώ τον Ριζο)...

Ανώνυμος είπε...

ΑΘΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ....ΟΧΙ ΑΠΛΑ...."....δεχθεί την διατύπωση των αυτονόητων όρων και θέσεων που οφείλουμε να χρησιμοποιούμε και να προβάλλουμε, εάν θέλουμε να είμαστε συνεπείς, τόσο ως προς την ιστορία μας, όσο και ως προς τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρεται μια ισχυρή χώρα, όπως είναι η Ελλάδα, στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης». ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ; Ε ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ...ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ!!!--ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ---

Ανώνυμος είπε...

Η από 17/02/2011 ερώτηση του κ. Κοραντή για το θέμα του Προξένου στη Κορυτσά, προς ενημέρωσή σας:

http://icorantis.files.wordpress.com/2011/02/cf80cebbceb7cf81cebfcf86cebfcf81ceafceb5cf82-cf80ceb5cf81ceaf-ceb1cebdceaccebacebbceb7cf83ceb7cf82-cf84cebfcf85-ceb3ceb5cebdceb9ceba.pdf

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε την ερώτηση του Κοραντή και την ημερομηνία που την έκανε και συγκρίνετε
http://toorama.blogspot.com/2011/02/blog-post_6849.html

Θα μου πείτε τώρα θα κάνουμε συγκριση ποιο κόμμα τη γράφει καλύτερα; Ναι, για να ξέρουμε πως μας αντιμετωπίζει ο καθένας.

Δημοσίευση σχολίου