Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Αποκαλύψεις για αλλοίωση της απογραφή πληθυσμού στην Πρεμετή


Ελεγκτής της απογραφής καταγγέλλει τον προϊστάμενο του ότι «διόρθωσε» ερωτηματολόγια
Στην δημοφιλή εκπομπή «Zone e Lire» του τηλεοπτικού σταθμού “TV KLAN”, υπάλληλος του INSTAT, κατήγγειλε τον επιβλέποντα προϊστάμενο του Fatmir Memaj, ότι άλλαξε τα ερωτηματολόγια 160 οικογενειών από τα χωριά Κοσίνα και Κούταλη της Πρεμετής που είχαν καταγραφεί ως Έλληνες στην απογραφή που διενεργήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τον Lorenc Xhafaj, ο προϊστάμενος του, πίεζε ψυχολογικά τους απογραφείς ενώ όταν έμαθε για κάποια απογραφέα ότι απογράφηκε και η ίδια ως Ελληνίδα, την κάλεσε εξηγήσεις στο … αστυνομικό τμήμα.  
Το θέμα δεν θα είχε γίνει γνωστό, αν ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν θα είχε απολυθεί από τον προϊστάμενο του, όταν αρνήθηκε να του παραδώσει τους φακέλους των έξι απογραφέων στους οποίους ήταν ελεγκτής, υπερασπιζόμενος το νόμο. Ο κ. Xhafaj ανέφερε το γεγονός και στην Γενικό Διευθυντή του INSTAT στα Τίρανα και σύμφωνα με τον ίδιο προγραμματίστηκε συνεδρίαση για αυτό το θέμα την ερχόμενη Δευτέρα.

13 comments:

Ανώνυμος είπε...

Borioipiroti... perimenoume tin KOLOTOUMPARA sou!!!
ante leventi...

Δελβινιώτης είπε...

Ανώνυμε 7:32 π.μ, ηρέμησε. ....

Βορειοηπειρώτης είπε...

Δεν ξέρω τι εννοείς φίλε 7.32, αλλά χαίρομαι πολύ που οι Έλληνες της Πρεμετής δεν άκουσαν την έκκληση για αποχή, γιατί αυτό το επιχείρημα είναι πολύ σπουδαίο για να καταγγείλεις την απογραφή. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ αυτό το λεξιλόγιο αλλά η αποχή ήταν μια κουράδα που κάποιοι ξελάφρωσαν και την οσφραίνεται ο Ελληνισμός. Κανέναν Ευρωπαίο δεν τον πείθει η αποχή όσο αυτά τα παραδείγματα που έπρεπε να τα κάνουμε σημαία.

Ανώνυμος είπε...

etsi... tin kolotoumpara sou...
mazi me to mega sou

Ανώνυμος είπε...

Μετά τους Έλληνες της Κορυτσάς, τώρα έρχονται εκείνοι της Πρεμετής να δώσουν το δικαίωμα διαμαρτυρίας ότι η Αλβανία δεν διενήργησε σωστά στην απογραφή.
Δεν δικαιούται να διαμαρτυρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ..... απείχε γιατί διαφωνούσε με εκείνα που είχε εγκρίνει η Ευρώπη.
Τώρα να ανασκουμπωθεί να πραγματοποιήσει μόνη της την απογραφή την Άνοιξη, πριν έρθουν για τα καλά οι παχιές οι μύγες. Άντε λοιπόν ε.ε. μειονότητα σείρε για παλιούρια πίσω από το Ντούλε. Αν δε σ΄αρέσει αυτό κάνε ότι έκαναν οι Έλληνες στη μάνα Πατρίδα. Βγήκαν να τους διώξουν όλους τους πουλημένους. Αλλά οι Έλληνες βορειοηπειρώτες είναι πέσε πίτα να σε φάω και είναι το πατημένο ον. Δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί για τίποτε και εναντίον κανενός

Lazaros είπε...

Οτι και να κάνει τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ και οσοι γκάριζαν για αποχη, δεν εχει σημασία

Η απογραφή εγινε και οι Ελληνες της Αλβανίας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία θα είναι οσοι συμμετείχαν. Αν συμμετείχαν 10.000 και οι Αλβανοί τους κάνουν 9.000 θα είναι 9.000 Ισως γίνει και αυτό. Εγγύηση για 100% αξιόπιστη απογραφή δεν μπορώ να φανταστώ με ποιο τρόπο θα μπορούσαμε να έχουμε.

Ας καταγγείλει οτι θελει οπου θέλει. Οι Ευρωπαίοι σχεδίασαν και παρακολούθησαν ολοκληρη την απογραφή. Ξερουν απο μέσα τι εγινε και κυρίως για ποιο λογο εγινε η απογραφή.

Ολα τα παρατράγουδα καλώς δημοσιευονται αλλα το βλέπω λιγο αδύνατο να επηρεάσουν τα νούμερα που θα εχουν στα χερια τους ολοι οι διεθνείς οργανισμοι μέχρι την επόμενη απογραφή

Η ΟΜΟΝΟΙΑ απο την μια και το MEGA απο την αλλη δεν θα χαλάσουν ούτε 1 ευρώ απο τα εκατομμύρια που χρειάζονται για μια δικη τους απογραφή ή οποία θα ηταν απλά μια υποσημείωση στην επίσημη απογραφή της Αλβανίας.

Ανώνυμος είπε...

ipalili tou vageli kai monopolites tou patriotismou proin hafiedhes tous sistimatos ayta pou anadikniontai anadiknionta epeidhi kapoioi pigan na apografoun kai na agonistun kai den dilosan kotoules tomaria komatoskilla!

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε πατριώτες του κωλου όλοι. Συνεχίζετε ακόμα τα ίδια; Χολή σε ένα τόσο μεγάλο εθνικο ζήτημα ; Γκαριξτε όσο θέλετε, η ΟΜΌΝΟΙΑ έπραξε το χρέος της. Προστατεψε τον ελληνισμο απ την ιστορική συρρίκνωση του. Όλα τα αλλα είναι για να τα λέτε, έτσι και αλλιώς εσείς που μιλάτε είστε εχθροί της ΟΜΟΝοΙΑΣ και ότι και να κάνει είτε κάλπες είτε κακο τα ίδια θα λέτε. Πιο πολυ σας ενδιαφέρει να βρισετε παρα να σκεφτείτε πιο είναι το σωστό. Άντε καληνύχτα σας ψευτοπατριωτες του καναπε.

Ανώνυμος είπε...

"Kanenan Evropaio den ton peithei i apografi"...

geiasou re Borioipiroti me tis "piges" sou! xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙΜΙΑ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΣΕ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ Η ΜΙΣΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 100 ΨΥΧΕΣ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ(ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΟΣΟΙ.. ΑΠΛΩΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ(ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΑΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ) ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

o omonia prostatepse to elinismo apo tin siriknosi tou..ha ha ha ha ha ha ha ha ha den ein stravos o jialos agapitoi keadhomonites...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΕΠΙ 20 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΕ;;;;ΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..ΤΟ 1997 ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ;;;ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΚΡΟΥΠΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ..ΜΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ....ΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ;;;;;ΠΕΣΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;;ΠΕΣΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;;;;; ΠΕΣΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ;;;ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;;;ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ..ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΟΒΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΕΣΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ;;;;ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας δεξια και αριστερα οσα γραφονται, εχω να δηλωσω οτι ειμαστε πολυ μαλακες οι βορειοηπειρωτες. Τελος.

Δημοσίευση σχολίου