Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Νέος Πρόξενος Κορυτσάς ο Ιωάννης Πεδιώτης


Σύμφωνα με  δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου από σήμερα το Ελληνικό Γενικό προξενείο Κορυτσάς έχει νέο πρόξενο: κι αυτός είναι ο Ιωάννης Πεδιώτης. Ο κ. Πεδιώτης αντικαθιστά τον κ. Θεόδωρο Οικονόμου Καμαρινό που απομακρύνθηκε μετά από τριετή θητεία. Ο κ. Οικονόμου ουκ ολίγες φορές  στοχοποιήθηκε από τα αλβανικά ΜΜΕ και τις εθνικιστικές οργανώσεις  για δήθεν αντιαλβανικές δηλώσεις, ενώ ζητήθηκε να κηρυχθεί persona non grata ‘οταν σε εκδήλωση συμπατριωτών μας στην Κορυτσά τους παρότρυνε να μην φοβηθούν και να δηλώσουν έλληνες στην απογρφαή φάρσα του περασμένου Οκτωβρίου.

Ωστόσο ο κ. Ιωάννης Πεδιώτης  υπηρέτησε πριν από μια δεκαετία γενικός πρόξενος στο Αργυρόκαστρο. Η θητεία του κ. Πεδιώτη στο Αργυρόκαστρο θεωρείται από τα στελέχη της μειονότητας η πλέον επιτυχημένη από τότε που άνοιξε το προξενείο Αργυροκάστρου. Είναι πολύ καλός γνώστης όχι μόνο των αλβανικών θεμάτων, αλλά και των βορειοηπειρωτικών.
Η ιστοσελίδα μας εύχεται καλή και αποδοτική θητεία στον νέο Γενικό Πρόξενο Κορυτσάς κ. Ιωάννη Πεδιώτη.

Την άποψη μας για τον Πεδιώτη εδώ. 
Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας καλή θητεία στον κ. Πεδιώτη που αναλαμβάνει ένα πολύ ευαίσθητο προξενείο για τον Ελληνισμό! Ελπίζουμε πως δεν θα κάνει τον πυροσβέστη  στις «φωτιές» που άναψε ο Οικονόμου αλλά θα φανεί αντάξιος των προκλήσεων της ιστορίας.

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΑΚΟΥΣ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΟΠΟΛΗ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΤΣΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ.ΟΛΑ ΕΝ ΕΛΕΗ ΘΕΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

oi anthropoi tis ethniqis ipotheseis stin athina i filoi mas oi socialistes frontisan na stiloun ena diko mas kuadro afu prota rotisan ton megalo arhigo Vangjeli ! KALOS IRTHES SINTROFE PEDHIOTI!
me sevas panta kasteros socialistis!

Δημοσίευση σχολίου