Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα sms του Berisha κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τον ΠτΔ


Τι έγραψε στο Ντούλε και τι του έγραψε ο Idrizi
Η αλβανική εφημερίδα «Shekulli» αποκάλυψε σήμερα το περιεχόμενο των εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων του αλβανού προθυπουργου κατά τη διάρκεια της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Αλβανική Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Από τα μηνύματα που δέχτηκε ο αλβανός πρωθυπουργός, η εφημερίδα ξεχώρισε  αυτό της εκπροσώπου του Silvi Bardhi και του προέδρου των Τσάμηδων. Στο μήνυμα της, η κα. Bardhi τον  ενημερώνει για τις δηλώσεις Ντούλε “Dule: Proces i dështuar, të kandidohet z. Nano” /Ντούλες: Αποτυχημένη διαδικασία, να κατέβει ο κ. Νάνο.  

Το περιεχόμενο του μηνύματος που στέλνει ο Idrizi έχει ως εξής: “O.K. Hallall e Allahu qoftë me ne… Mos më harro matjanin ( për humor).” / ΟΚ Χαλάλι , ο Αλλάχ μαζί μας , μη ξεχάσεις το matjani  (κάποια υπόσχεση ή χιούμορ)

Οι δεξιοί «καίγονταν» για την συμμετοχή στη διαδικασία  του προέδρου του ΚΕΑΔ, όχι τόσο για τη μία ψήφο αλλά ως εκπρόσωπος του μοναδικού κόμματος της αντιπολίτευσης – εκτός της αξιωματικής που απείχε -  «νομιμοποιούσε» κατά κάποιο τρόπο τη διαδικασία. Παρόλο που ο Ντούλες ψήφισε ανοιχτά λευκό (για να δουν μάλλον οι σύμμαχοι του), ο Μπερίσα  του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: “Zoti Vangjel, të përgëzoj për aktin e sotëm politik dhe qytetar”/ κ. Βαγγέλη, σε συγχαίρω για την πολιτισμένη πολιτική σου χειρονομία

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Kseri ti kani o Ntoules.To n llatho tou 2009 mallon to eixi katallavi.Esto kai arga,arxipse to kanoniko "peknidhi".

Ανώνυμος είπε...

ta katafere okseras tha ton pari mazitu ke mis ti tha kanume dixos bangjeli kolotumba

Ανώνυμος είπε...

Mazi me ton Baggeli kai eimis sto horo,xoris ton Ksera.O Kseras travai allo xoro,pros gremo.

Δημοσίευση σχολίου