Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η Ήπειρος υποδέχτηκε τα καμάρια της (φωτογραφίες)


Υποδοχή «ηρώων» για τους Ολυμπιονίκες στα Ιωάννινα
·         Ρεπορτάζ: Νίκος Σουτόπουλος
·         ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Με κάθε επισημότητα αλλά και τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς υποδέχτηκε τους Ολυμπιονίκες της στο άθλημα της κωπηλασίας το βράδυ της 7ης Αυγούστου η Ήπειρος.
Στις 8.10 το βράδυ η Περιφέρεια Ηπείρου και εκπρόσωποι των τοπικών φορέων υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Πύρρος» των Ιωαννίνων την Αλεξάνδρα Τσιάβου που κατάγεται από την Ηγουμενίτσα και πήρε το χάλκινο μετάλλιο,

μαζί με τη συναθλήτριά της Χριστίνα Γιασιτζίδου, καθώς και τους Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζάλλα που κατέλαβαν την τέταρτη θέση και κατάγονται από τα Γιάννενα. Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, μπροστά από το Μέγαρο Περιφέρειας Ηπείρου μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα με νέους αλλά και μεγαλύτερους που συμμετείχαν στη χαρά της ολυμπιακής διάκρισης και της προβολής της Ηπείρου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου 2012.

Τοπικοί φορείς και αρχές της Ηπείρου με δηλώσεις τους συγχαίρουν τις δύο αθλήτριες και τους συναθλητές τους και σημειώνουν, μεταξύ των άλλων, ότι έκαναν υπερήφανη την Ήπειρο και την Ελλάδα μ’ αυτή τους την επιτυχία. 
Αλλά και για τη Γιαννιώτικη κωπηλασία, ήταν μία από τις πιο σπουδαίες ημέρες. Δυο δικά μας παιδιά με τους συναθλητές τους, έγραψαν μια λαμπρή σελίδα κατακτώντας την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η πόλη των Ιωαννίνων αισθάνεται υπερήφανη καθώς αποδεικνύεται πως κωπηλασία είναι ταυτισμένη με τα Γιάννενα και μπορεί να αποτελέσει το δυνατό της σημείο και τα επόμενα χρόνια. Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας, έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα. Το παράδειγμά τους είναι σίγουρο ότι θα βρει μιμητές στην πόλη μας. Ελπίζουμε κι άλλα παιδιά να αγκαλιάσουν με τον ίδιο ζήλο την Παμβώτιδα.


1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Άξια παληκάρια της Ηπείρου! Αξίζουν τη στήριξη και την επιβράβευση όλων μας! Η Ελλάδα έχει διακρίσεις και μέσα στην κρίση που διέρχεται. Η Ήπειρος, η κοιτίδα του ελληνικού πολιτισμού, είναι πρωτοπόρος και σε αυτό με το άριστο έμψυχο υλικό που διαθέτει.

Δημοσίευση σχολίου