Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΠΕ: Ο Μπερίσα κάλεσε τα μέλη της ΕΕΜ "να επενδύσουν τις οικονομίες τους" στη χώρα και υποσχέθηκε φοροαπαλλαγή για 3-5 χρόνια!

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κάλεσε τους Έλληνες της χώρας και όλους τους μετανάστες να επιστρέψουν "και να επενδύσουν τις οικονομίες τους" και θα έχουν, όπως είπε, απαλλαγή από τους φόροιυς για μια περίοδο 3 - 5 ετών.
Ο κ. Μπερίσα προέβη στη δήλωση αυτή στη διάρκεια συνάντησης που είχε με μέλη της ελληνικής μειονότητας στην περιοχή του Αργυροκάστρου, όπου εγκαινίασε ένα νέο οδικό άξονα που συνδέει ελληνικά χωριά με την πόλη του Αργυροκάστρου.



Χαιρετώντας στα ελληνικά τους κατοίκους χωριού, όπου διαβιούν μέλη της ελληνικής μειονότητας, ο κ. Μπερίσα, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και τη στρατηγική του κόμματός του (Δημοκρατικό Κόμμα) ενόψει των εκλογών της 23ης Ιουνίου, τόνισε: "το πρόγραμμά μας παρέχει ευκαιρίες απασχόλησης σε όλους, είναι εμπνευσμένο από εσάς, τις φιλοδοξίες σας για το κοινό ευρωπαϊκό όνειρο, ανεξάρτητα από την καταγωγή σας".


από το ΑΠΕ - ΑΜΠ

5 comments:

Ανώνυμος είπε...

Βορειηπειρώτη βλέπω σιγα - σιγά να γίν εσαι εκπρόσωπος τύπου του Μπερίσα.

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να το γραψω εδώ, αλλα δυστυχώς το deropoli.com δεν ανεβάζει τα σχολια που δεν του αρέσουν.

Δυο παρατηρήσεις στην ανάρτηση "Πάνω από 600 χιλιάδες Ευρώ κόστισε ο δρόμος για Κοσοβίτσα-που πήγαν όλα τα λεφτά"

1ον.)
δεν μας ενημερωνετε πόσο κοστισε ο δρόμος που έφτιαξε ο Ντούλες?
ξέχασα, αυτός δεν εχει φτιάξει κανέναν, ασχολειται με την Ευρωπαϊκη ολοκλήρωση των Αλβανών.

2ον) Δεν μας ενημερώνετε πόσα κοστισε ο δρόμος που εφτιαξε (απο ίδια κεφάλαια κατα δηλωση του) ο Ταβος στον Λόγγό και που βρηκε αυτά τα λεφτα?απο το μισθό του βουλευτή?
Αλλα ξέχασα ο αιώνιος εχθρός Ταβος, είναι πλεον σύμμαχος.

Υ.Γ.
Δεν θα βρειτε ουτε την ψήφο σας στην Δρόπολη, θα βγείτε τελευταίοι. Σας το λεει με πασα βεβαιότητα ένας μεχρι προσφάτως ψηφοφόρος σας.
Το δυστυχημα είναι πως με τις τακτικές σας δεν θα καταφέρει η (πολυποθητη) συμμαχια των Ελληνων να βγαλει βουλευτη στην Δρόπολη.

Δροπολίτης

Ανώνυμος είπε...

Mην φανει κανεις σας χαζος και παει τα λεφτα του σε τραπεζες της Αλβανιας τη πατησε μια φορα ο κοσμακης εκει με αυτον τον ορεσειβιο αρχικλεφτη τον σαλα πριν 16 χρονια με τις πυραμιδες.Το τελευταιο καιρο εχει χτυπησει το καμπανακη για την Αλβανια οπου το δημοσιο χρεος της ξεπερνα το 60% και ισως συντομα να χτυπησου και αυτοι τη πορτα του ΔΝΤ και των αλλων διεθνων τοκογλυφων.Αυτος ο μαλοκογαιδαρος που κυβερνα τα λεει αυτα για να μαζεψει κανα ευρω μπας και γλιτωσει τιποτα αλλα τιποτα δεν το σωζει τον βρωμοτουρκοσπορο.Και θα τα φανε αυτος και η παρεα του τα λεφτα οσον φανουν αφελεις και τα πανε εκει οπως το 1997.Στην Αλβανια δεν εχει γινει τα τελευταια χρονια κανενα μεγαλο ικανο εργο υποδομης ουτε υπηρχε τα τελευταια χρονια καποια σημαντικη αναπτηξη τι γιναν τα λεφτα τα εφαγε ο σαλας και η παλιοπαρεα του.Αντιθετα στην Ελλαδα πριν τη βαλουν στο ΔΝΤ και στους υπολοιπους διεθνεις τοκογλυφους υπηρχε αναπτηξη πιο πανω και απο την Ευρωπα'ι'κη Ενωση συνολικα και εγιναν μεγαλα εργα υποδομης οπως η γεφυρα Ριου Αντιριου ,η Εγνατια οδος υπερσυγχρονα οδικα δικτια ,ο προαστιακος και αλλα.Αυτο ο ορεσιβιος αρχωντοχωριατης που διελυσε την Αλβανια πρεπει να τιμωριθει απο τους Αλβανους.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ????

Βορειοηπειρώτης είπε...

Κάτι έκανες λάθος, δεν υπάρχουν εδώ αδημοσίευτα σχόλια

Δημοσίευση σχολίου