Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ψυχραιμία αδέρφια!!!



Δεν φτάνει που το προεκλογικό τους πρόγραμμα στηρίζεται μόνο στην προπαγάνδα κατά του ΜΕΓΚΑ, τα μπλογκ που στηρίζουν την εκλογή του κ. Ντούλε στην Αυλώνα άρχισαν τις ύβρεις κατά των πολιτικών τους αντιπάλων δείγμα τις έλλειψης ψυχραιμίας, πιθανόν λόγο της χαμηλής ανταπόκρισης που βρίσκει ο κ. Ντούλες στα χωριά του Βούρκου και των Ριζών.
Στις προηγούμενες τοπικές εκλογές θυμόμαστε το deropoli.com να επικαλείται το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των Δροπολιτών. Φαίνεται δεν έχει την ίδια άποψη για τους έλληνες κατοίκους της περιφέρειας Αυλώνας και είπαν να αλλάξουν γλώσσα γιατί οι «μπέηδες» (βλέπε έπαρχοι) που στηρίζεται για την εκλογή του ο κ. Ντούλες,
δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους και είπαν να αναλάβουν δράση οι «αγάδες» από το Αργυρόκαστρο. Οι εκκλήσεις του Χρ, Καίση «ψηφίστε τον γιατί δε θα με βάλει ξανά υποψήφιο» όχι μόνο δεν πιάνουν τόπο αλλά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, ο άλλος ο Καίσης του Μεσοποτάμου λέει πως «ο Κίτσος είναι παιδί του τόπου  και δεν μπορώ να βγω εναντίων της θέλησης των ψηφοφόρων μου», ο Καλτσούνης της Δίβρης είναι σχεδόν αδιάφορος, ο Σπύρος της Φοινίκης βλέπει τους υποστηρικτές του να επιστρέφουν στη γκαντιμή τους δηλαδή άλλοι για Ράμα και άλλοι για Μάλαι και ο Ηρώδης της Λιβαδειάς που χρησιμοποιεί επιχειρήματα που δεν πείθουν ούτε τον ίδιο φαίνεται να το παλεύει μόνος του με το Λάκη Γκούτσο.
Παρόλο που το Μεγκα επιχείρησε να βάλει στην προεκλογική ατζέντα θέματα που αφορούν τον ΕΕΜ, όπως με τα δέκα σημεία για την προεκλογική συμμαχία με το ΔΚ, μέχρι τώρα αγωνίζονται μόνο από το διαδίκτυο απαντώντας με ανάλογο τρόπο , κάνοντας τους αλβανούς και τα άλλα μικρά κόμματα των συμμαχιών να τρίβουν τα χέρια από χαρά!!!


Ξεπερνώντας κάθε όριο ανθρώπινης συμπεριφοράς, η «πατριωτική» σελίδα deropoli.com έχει για λεζάντα στη φωτογραφία του κ. Χριστάκι Κίτσου την εξής φράση: «Σας λέει τίποτα αυτή η φάτσα;» Ναι, εμάς μας λέει «κυριοι», είναι ένας έλληνας συμπατριώτης μας που ζει αξιοπρεπώς με την οικογένεια του στους Αγίους Σαράντα, έχει δύο παιδιά που πάνε στο δημόσιο ελληνικό σχολείο της πόλης και ενδεχόμενος θα κληθεί να τους εξηγήσει για τις μπουρδες που γράφετε. Δεν είχε την «τύχη» άλλων που έχουν πολλά έσοδα πουλώντας πατριωτισμό και μπορούν να δώσουν περισσότερα στα παιδιά τους, στέλνοντας τα στα Γιάννενα πχ.      
  

Υποστηρικτής του Μέγκα που υπογράφει ως «αντισυνεργάτης» ( μάλλον εκ’ της συνεργάτη της «Δροπόλεως») μας έστειλε ένα κείμενο προς δημοσίευση, το οποίο αρχικά αποφασίσαμε να μη δημοσιεύσουμε αλλά μετά αντιληφτήκαμε ότι επρόκειτο για απάντηση σε υβριστικό άρθρο προς τον πρόεδρο του Μέγκα. Το δημοσιεύουμε με την ελπίδα και την παράκληση να είναι το τελευταίο! Επιτέλους τα δύο πολιτικά σχήματα να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες και να επικεντρωθούν στις προτάσεις που έχουν!
  


Ώρα …«εθνικής» ξεκούρασης!  
Του άντισυνεργάτη         
Πολύ περίεργο αυτό που συμβαίνει με τους ηγέτες του ανώτατου ΚΕΑΔ. Άρχισαν και παίρνουν σβάρνα τα πάντα, τα ισοπεδώνουν, με μοναδικό στόχο πως να κάνουν το Ντούλε βουλευτή. Δεν άφησαν λεξικό χωρίς να ξεφυλλίσουν για  να βρουν όσο πιο πετυχημένες υβριστικές λέξεις. Να τα πουν κατά του ΜΕΓΚΑ, κατά κάθε τίμιου ανθρώπου και θεσμού που νοιάζεται πραγματικά για τον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό.
            Αν  κάποιος ρίξει έστω μια ματιά στο Deropoli είτε aftonomi gr.δύο δίδυμα  blogs που φανατισμένα στηρίζουν το καταστημένο της καταστροφής, θα δει πως τα έχουν βάλει με τους πάντες. Τα έβαλαν με την νεαρή καθηγήτρια Β. Τόλη που αποφάσισε να εργαστεί στον τόπο της. Την έπαψαν από την δουλειά γιατί είναι μεγάλο το αμάρτημα της: σκέφτηκε και εντάχθηκε σε ένα πατριωτικό και ανθρώπινο κίνημα για να σώσουν την ιδιαίτερη πατρίδα της. Τα έβαλαν με την πρώην υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, γιατί ζήτησε να γίνουν αρχαιρεσίες στην Ομόνοια το 2007. Με τον υφυπουργό Θεόδωρο Κασσίμη που ασχολήθηκε ένα διάστημα να λειτουργήσει η Ομόνοια δημοκρατικά. Τα έβαλαν με τον περιφερειάρχη Ιωαννίνων κύριο Καχριμάνη, γιατί ασχολείται με το βορειοηπειρωτικό και βοηθάει τους βορειοηπειρώτες για να μπορέσουν να πάρουν ιατρική περίθαλψη στα νοσοκομεία της Ηπείρου. Τα έβαλε με τον «περίφημο Γιάνναρη της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδ. Πληθυσμ. Ομάδων και το γνωστό για τους Βορειοηπειρώτες Καραθάνο» οι οποίοι «φέρονται ως οι φανατικοί υποστηρικτές του Μπερίσια και του Μέγκα». Και αναρωτούνται οι τιποτένιοι στις αναρτήσεις τους:  « -τόσο γρήγορα ξέχασε ο Αβραμόπουλος  τις δηλώσεις Μπερίσα για αλβανικά εδάφη μέχρι την Πρέβεζα;»
            Πέρα από αυτά οι αθεόφοβοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι υπεύθυνοι άσκησης της εξωτερικής πολιτικής, αν γνωρίζουν και πως ανέχονται κομματικές δομές της Νέας Δημοκρατίας να ασκούν πολιτικές που αντιβαίνουν των εθνικών συμφερόντων;!
Εύλογα με τα όσα ειπώθηκαν γεννιέται το ερώτημα: όταν και όπου κυβερνάει η Νέα Δημοκρατία οι πολιτικές της αντιβαίνουν των εθνικών συμφερόντων; Ο κάθε άλλος που ασχολήθηκε και ασχολείται με την Ελληνική Εθνική Μειονότητα είναι πατριώτης και προοδευτικός, ενώ εκείνοι της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν ούτε καν δικαίωμα να ασχοληθούν με τους βορειοηπειρώτες; Κάθε λίγο και λιγάκι μας θυμίζουν τις κουμπαριές των άλλων γιατί θέλουν να τους θυμίζουμε και εμείς τις κουμπαριές τους; Μήπως  ο κουμπάρος του Ντούλε έκανε λίγα όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ; Τώρα ξεχάστηκε η κουμπαριά; Ο γιαννιώτης βουλευτής και της «Βορείου Ηπείρου» μεγάλος πατριώτης που αλώνιζε τα χωριά μας μήπως δεν σκόρπιζε παντού την διχόνοια, δεν προωθούσαι μαζί τους την ιδιωτική παιδεία σε βάρος της δημόσιας παιδείας και κατά συνέπεια σε βάρος του δικαιώματος των ελλήνων και υπέρ της μη υποχρέωσης του αλβανικού κράτους για το ίδιο θέμα;
            Όπως και να έχουν τα πράγματα η κλίκα Ντούλε τώρα λίγες μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές τις 23 Ιουνίου, με τα όσα γράφει, φαίνεται πως έχει χάσει αυγά και καλάθια. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, αφού τα έχει βάλει με τις διπλωματικές αρχές, με το υπουργείο εξωτερικών, με το Κόμμα των Ελλήνων, με όλους που αγωνίζονται για τα δίκαια μας, γιατί βλέπει ότι ο Ντούλε δεν βγαίνει ξανά βουλευτής. Ο Κήτσιος του Μέγκα δείχνει ένα ανοδικά σοβαρό και ευρωπαϊκό προφίλ ηγέτη.  Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο Ντούλε έχει καβαλήσει το καλάμι, έχει καταχραστεί την αγάπη μας για την ιδιαίτερη πατρίδα, τον πατριωτισμό μας, την πίστη μας στην ορθοδοξία, τις περιουσίες μας, τα δικαιώματα, την Ομόνοια…. Μας έχει εγκαταλείψει. Και ο κόσμος μας στις 23 Ιουνίου  θα τον στείλει στο σπιτάκι του απλά να ξεκουραστεί, την 17- χρονη πρωτιά, όπως ξεκουράζεται ο Γιωργάκης, η Αλέκα, ο Φατός η συντρόφισσα Νετζμίε και ο θρυλικός Φιντέλ…                    
                                                                                 
 

28 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος ρε Αλήτες!
Στερέψατε από επιχειρήματα και είπατε να το ρίξετε στα καραγκιοζιλίκια; Άνανδροι! Εαν θέλετε να κριτικάρετε τον "Κίτσιο" κάντε το μέσα στα πλαίσια της λογικής.Ο τρόπος αυτός είναι ξεπεσμός.
Έτσι όμως ξεμπροστιάζεται εντελώς και τον πρόεδρό σας, τον Ευάγγελο Ντούλε, με τις ευλογίες του οποίοι κινείστε και αναρτάτε τα "άρθρα" σας . Αν αυτός είναι ο Ντούλες και επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές να πάει σπίτι του ΤΩΡΑ! Η μνησικακία δεν έχει θέση στους βορειοηπειρώτες! Ελεεινοί!

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμια μπραβοι της πένας και επαγγελματίες του πατριωτισμου, η προάσπιση της ''εθνικης υπόθεσης '' θέλει και στοιχειωδες επίπεδο και αξιοπρέπεια αλλά που χάθηκαν αυτά για να τα βρείτε εσείς υπάλληλοι μια Ελλάδας που ξεπουλά τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας.. Ντούλε σου δίνεται η ευακιρια να ετοιμάσεις μια αξιοπρεπη έξοδο γιατι δεν θα κρύβεσε πολιτικαντη της δεκάρας.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

Όταν το "λιοντάρι" αισθάνεται ότι πεθαίνει,
βρυχάται..

έτσι κι αυτοί
αντιλαμβάνονται ότι χάνουν την εξουσία (και όλα όσα προκύπτουν από αυτήν) και επιστρατεύουν κάθε μέσο -ακόμη και τα πιο αθέμιτα- για να κρατηθούν.

ΥΓ. Και μια και αναφέρθηκα στο λιοντάρι:
http://antiparakmi.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html

Lazaros είπε...

ειναι καλα τα λεφτα ρε παιδια
γιατι οχι

Ανώνυμος είπε...

tis deropolis oi koloi
vromisan oli tin poli.

kairos na apallagoume apo dule-tavo-barka-kserides
as epileksoume kapoious allous. ti hirotero na perimenoume;
etsi ki' alios pame apo to kako sto hirotero.

yparhei tropos. psifizontas neous ipopsifious aporiptontas etsi to katestimeno. as apallagoume ap' aftous. arkei na to tolmisoume.
i maziki parousia twn v/ip/twn stis ekllogiki anametrisi mpwrei na ekpempsei minima me pollapllous apodhektes. kai pros albania kai pros ellas kai pros ti dhiethni koinotita.

to opoio mellon twn v/ip/twn eksartate apo tous idhious tous v/ip/tes.

$$

Ανώνυμος είπε...

Νούλε κανόνισε με τον,,,,,,,, να σου βρει και εσένα μια αγελάδα να τις βόσκετε παρέα γιατί ο Βούρκος ξύπνησε και βουλευτή δεν σε βγάζει. Ο Βούρκος ψηφίζει Τάκη Κίτσιο.

Ανώνυμος είπε...

Ntropi tus kai kratiunde jia anthropi morfomeni .
Telika o panikos pu tous exi piasi dhen tus efini na dhun tipote allo ektos to na laspolojun tous allus kai na jrafun monom sta diafora sait kai na tropopiun opos toys sinferi monon ayto kserun ne kamun kalla(ine kai klironomika vevea) jiati ine kakopsixi oso ki an kaliptonte kato apo tin omprella ti eklisias ,i mavropsixiatoys kai i kakia tus dhen katharizi oso kai na proseyhonte.
Keiros na perun ena kallo mathima.

Ανώνυμος είπε...

Για ακόμη μια φορά η αλητία της Δερόπολης απεδειξε το εγκληματικό της πρόσωπο. Πόσο δίκιο είχαμε οι πωγωνίαιοι που δεν ασχολ με τις εκλογές στην ΠΑΤΡΙΔΑ; Ίσως να μην αρέσει σε πολλούς η αποχή μας, είχαμε όμως τόσο δίκιο γιατι να εκπροσωπούν παλιοτομαρα του αλβανικού συστήματος, οι πιο πολλοί που ασχολούνται με την πολιτική στην Αλβανία είναι εργαλεία των μυστικών υπηρεσιών. Όποιον κ να αγγίξεις βρομαει προδοσία, βλέπε Δροπολιτες. Το Πωγωνι, το στολίδι του πολιτισμού έχει μείνει το πιο καθηστεριμενο κομμάτι στην Αλβανία, επειδη είμαστε λίγοι ψήφοι. Αυτή είναι οι υπερπατριωτες της Δερόπολης, αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του ελληνισμου, αυτός είναι ο Βαγγελης Ντουλες.

Ανώνυμος είπε...

Vorioipiroti ke gnosti sia ftani pia me tis ithikologies.Iste i telefteoi pu dikeuste na milisete.Esi kirie vorioipiroti ke i gnosti triada ton sholiaston den ehete afisi kozmiko epitheto horis na hrisimopioisete kata tu Dule.Opsima sa piasane i ithikofrosines Gia kitahtite ston kathrefti ke tha dite pos o kolos tis maimu ine gimnos. epidi ke ligo frondistirio tha sas kani kalo i leksi karagiozis se opia version ke na ti silavis den apoteli vrisia giati stin apli eliniki simeni gelotopios.

Ανώνυμος είπε...

Χαλάρωσε ρε μαγκα του πολιτισμου με την Δρόπολη.

Η Δρόπολη τον εχει στειλει σπιτι του τον Ντουλε εδω και 10 χρονια,
καποιοι αλλοι τον βγαζουν.
Αλλα το ζήτημα δεν ειναι αυτό, δεν χρειαζεται και γεωγραφικη διχόνοια
περα απο την πολιτικη που (συν) καλιεργησε το ΚΕΑΔ του Ντούλε.

Δροπολίτης.

Ανώνυμος είπε...

Πωγωνήσιε 12:41 τώρα υπάρχει όμως λύση εναλλακτική και λέγεται ΕΕΜΜ-ΜΕΓΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τα νέα πρόσωπα Κίτσιος-Κούρης-Ρούτζιος κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο Κίτσιο είναι τιμή σου να σε βρίζει το ιστολόγιο της αλβανικής κρατικής ασφάλειας που το διαχειρίζεται ένας ελληνόφωνος που σπούδαζε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και συνελλήφθη να βγάζει φωτογραφίες ελληνικά στρατόπεδα! Είναι τιμή σου όταν το zeri i dropullit και στην συνέχεια η αλητ-όνομη αντιγράφουν άρθρα του ΣΥΡΙΖΟ-άπλυτου μπλογκ epirusgate για να σε λασπολογήσουν... Όσο περισσότερο σε βρίζουν οι αριστεροί και οι αλβανορουφιάνοι τόσο περισσότερο σε στηρίζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Kι επισης,
αφηστε και τα ιδεολογικα (αριστερα-δεξια)
δεν στηριζουμε γι'αυτο ΜΕΓΚΑ.
Για τις μειονοτητες δεν ειναι ιδεολογικες οι εκλογές
είναι Εθνικές.

Δροπολιτης.

Ανώνυμος είπε...

XA XA XA XA XA ,gia na katallavo eisis i vourkaridhes trefete tin idhea tou xorizimou, oti tha pjiasi stous vourkaridhes kai dropolites???Pou eixi geloipithi o Kitsos einai gnosto,dhen perimename na to mathename apo tin istoselidha "Deropoli"? Mazi me ton Kitso,kai o Leonidhas o Papas,kai mazi tous oli i kompania.O Ntoules tha einai vouleytis "Borioipirotis",o Kitsos mazi me ton Leonidha Papa tha minoun stin istoria tis EEM,i megaliteri prodhotes kai diaspastes tis EEM.
FANATIKOS PATRIOTIS
MEMUSHBEJ-VOURKO
AGIO SARANTA
BORIOIPIROS
GREECE

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε 2-32 εισαι και μεγαλος γελοτοποιος

Ανώνυμος είπε...

MIN SE NJAZI RE KITSO, I MANGJES ESI KYKLLOFORUN , PISTEVUN POS TIN MASKA PU FORUN DHEN TUS ANAGNORIZUN ,,,, SE LIGO THA TUS SKISTI KE I MASKA PU FORUN ...PROPANDOS TU DHROPOLITI TU GIFTU ME TA OLLA TU ..THA TUS TAXTOPIISI O THEULIS , MIN ANISIXITE ESIS KATHOLLU .PANDOS NDROPI TUS NDROPI TUS KE OTI ALLO XIROTERO GIA AFTUS ..AAAA KE KATI! TI NDROPI TIN EXUN GEVMATA KATHEMERINA OLI TUS I KLIKA ..GIATI MONON NDROPES ZUN KATHEMERINA KE ANITHIKOTITES ..TI PERIMENETE ALLO APO AFTUS ..?? EXUN PALIO KATHIKON NA KANUN , APO TON PAPU TUS KE SE SINEXIA TA RUFJANLIKIA TUS DHEN TO MATHATE AKOMA ? NA PANE NA.G ...NE .

Ανώνυμος είπε...

klarina kai mpoytsires nyfades den vlepo se aftes tis ekloges. Ti egine?

Ανώνυμος είπε...

Εαν ο Ντουλες ήταν Ελληνας ,δεν θα έκανε το διασπασμό της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας Τώρα τι περιμένουμε απο τον Ντουλε. Σαν κομουνιστής είναι πολύ ικανός να τα μαγειρέψει πολύ καλα προς τον εαυτούλη του.
ΨΗΦΊΖΩ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν κλάπα (FANATIKOS PATRIOTIS
MEMUSHBEJ-VOURKO
AGIO SARANTA
BORIOIPIROS
GREECE) καλά κάνεις και χρησημοποιείς όλα αυτά τα ονόματα γιατί με τον Εβρωπέος Ντουλε που έμπλεξες και σου ξεπούλησε τα πάντα θα σου χρειαστούν. Δεν μας λες και τη διεύθυνση σου τάξε να τον γλύφεις;

Ανώνυμος είπε...

Κόπανε 8:30 από το MEMUSHBEJ-VOURKO
μας τα έκανες φερεντζέ με τις σαχλαμάρες σου. ίδιος ο πατερούλης σου είσαι κ εσύ.

Γκιζέλης Ν

Ανώνυμος είπε...

Κόπανε 8:30 από το MEMUSHBEJ-VOURKO
μας τα έκανες φερεντζέ με τις σαχλαμάρες σου. ίδιος ο πατερούλης σου είσαι κ εσύ.

Γκιζέλης Ν

Ανώνυμος είπε...

Otan mas les pos ise to koma ton Elinon ke sinergazese ke ipiretis ton anthropo pu ohi mono den se anagnorizi os aftohthona ala zitaei ke ala edafi apo tin patrida su dld ta sinora mehri tin Preveza aftos o haraktirizmos ine poli ipios.Ke liga tu lene.Oso gia ti karamela tis dihoniias pu prospathite na mas prosferete den ti masame.Gia mas den iparhi Vurkos ke Deropoli gia mas iparhi ethniki eliniki mionotita ke elada.To diere ke vasileve sas to emathe kala o Salis ala dialeksate lathos horo edho den katikun alvani pu masane amasito to kutohorto pu tus taizi o Salis edo katikun Elines, an afto sas lei kati.

Ανώνυμος είπε...

12:40 mallon eheis hasei to fos sou.

Ανώνυμος είπε...

kai sto akatoikito sou ti katoikei;
an esy tora vlepeis to ''diere kai vasileve'' , mallon katoikei i kathisterisi.

Ανώνυμος είπε...

FANATIKOS PATRIOTIS
MEMUSHBEJ-VOURKO
AGIO SARANTA
BORIOIPIROS
GREECE Ούτε ελληνικά ξέρεις να γράφεις,ούτε και αλβανολατινικά ο μάυρε μου Τάκη.Και αν ντρέπεσαι για την καταγωγή σου,μη δηλώνεις βουρκάρης,γιατί εμεις δε ντρεπόμαστε γι'αυτό που είμαστε.Είμαστε περήφανοι για το Βόύρκο μας.Εσύ να κοιτάξεις τα καλύβια του πασιά και του αγά,όπως θέλεις πέστα.Στα αρχ..δια μας αν θα βγει βουλευτής η όχι ο Ντούλες.Τον είδαμε όλα αυτά τα χρόνια τι έργα πρόσφερε στον τόπο μας.Ο Κίτσιος και ο Λεωνήδας θα μείνουν στην ιστορία της ΕΕΜ ως η αλαγή σελίδας του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.Ο Ντούλες και η σια του,ως άτομα που πέρασαν και ξεπούλησαν τον τόπο μας,την ιστορία μας,την υπαρξή μας,το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας.

Όσοι λοιπόν θέλουν την αλαγή,μας δίνετε η ευκαιρία να την πράξουμε στης 23 ιουνίου.Ας δώσουμε την ευκαιρία σε αυτά τα νέα παιδιά,σε αυτό το νέο ξεκήνιμα,για να μη χαθεί το όνειρο και η ελπίδα για να κρατηθεί ζωντανός ο τόπος μας

Ανώνυμος είπε...

dhladh an erthoun ayta ta nea paideia ti tha ginei alliws???? pou sta 40tous thumithikane oti uparxei kai mia omonoia h opoia den leitourgei swsta???
poios twn ekane drejtori ton kico??? a nai ksexasa oi ikanothtes tou.....
lete oti to 91-97 stous agious saranda o dhmarxos eklegotan apo thn omonoia....kai meta o doules ta katestrepse ola.
gia pite mas ligo kurioi poios htan dhmarxos???
posa leuta thelane gia ena oikopedo???
autous pou oi boreiohpeirwtes shxathikan na vlepoun to neo komma tous dinei pnohhhhhh..
na pate na gargalistite.... dexeste thetika sxolia apo ton barka ton louci ton mico-viza kai mas to paizete agies peristeres???
giati etsi goustaroume doule....
stis 24 ta ksanaleme

Ανώνυμος είπε...

Pionier 7:02 Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ο Βούρκος μίλησε ο Κίτσιος στην βουλή και ο Ντούλες στη γενέτηρα του. Επιδί τον αγαπάς τόσο πολύ πες στον Τάκη Ντούτση να τον κάμει POLICE KOMUNE.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μην τον βαράτε τόσο πολύ τον κακομοίρη τον Ντούλε. Ο Κίτσιος άμα δεν βγει βουλευτής θα συνεχίσει από τις 24 Ιουνίου να βγάζει το ψωμί του στο μαγαζακι του με τα τηλέφωνα. Το βλαστάρι μας ο Βάγγος όμως αμα δεν βγει βουλευτής τι θα απογίνει;;; το σκεφτήκατε; θέλετε να το πετάξετε σαν ορφανό στους πέντε δρόμους;;; Τώρα που έμαθε και ο Αναστάσιος αλβανικά σε ποιον θα κάνει το μεταφραστή; μα τόσο άπονοι και άκαρδοι είστε πια; που θα βρει δουλειά το παιδί τη σήμερον ημέρα με τέτοια ανεργία;

Δημοσίευση σχολίου