Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ομάδα αλβανών πολιτών αντιδρούν για το όργιο οικοδομικής αυθαιρεσίας στη Χειμάρρα!


Καμία αντίδραση από Γκόρο και  Μπολάνο!
Ομάδα απλών πολιτών (τουλάχιστον έτσι συστήνονται), αντιδρούν για τα όργια οικοδομικής αυθαιρεσίας που γίνονται από γνωστό αλβανό επιχειρηματία στην περιοχή Χειμάρρας και Λογορά. «Στο μπαλκόνι του Λογαρά, στο σημείο με την καλύτερη θέα της Ριβιέρας της Αλβανίας, στο σημείο που όλοι έχουμε μία φωτογραφία από το πέρασμα μας, χτίζεται ένα έκτρωμα…», λένε μεταξύ άλλων οι πολίτες στην επιστολή τους που στέλνουν, στο πρωθυπουργό, στον αρχηγό της αντιπολίτευσης και άλλους παράγοντες της πολιτειακής ηγεσίας της χώρας.  

Είναι κοινό μυστικό πως το αυθαίρετο αυτό κατασκευάζεται από τον Alban Xhilari ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του πρωθυπουργού της Αλβανίας.
Πρόκειται για τον επιχειρηματία που του ανήκει το μεγάλο εμπορικό κέντρο στο κέντρο των Τιράνων το Millenium, το πολύ γνωστό Folie Club στα Τιρανα και το Folie Marine στο Γυαλι της Χειμαρρας...
Στο Γυάλι συνεχίζει να επεκτείνει ακόμα και σήμερα τις κατασκευές του, μάλιστα λένε ότι ιδιωτικοποίησε τη μικρή παραλία (foto) και κανείς δεν ακούγεται! Οι εργασίες του σε αυτό το μέρος ξεκίνησαν επί της δημαρχίας του Βασίλη Μπολάνου και δεν υπήρχε καμία αντίδραση (τουλάχιστον δεν είδε το φως της δημοσιότητας) ούτε του Βασίλη Μπολάνου και ούτε του δήμαρχου που εκλέχτηκε πριν από 2 χρόνια, του Γιώργου Γκόρου!
Απορίας άξιον είναι πως για αυτό το θέμα δεν βρέθηκαν κάποιοι πολίτες από τη Χειμάρρα να αντιδράσουν αλλά κάποιοι αλβανοί άσχετοι με την περιοχή …

2 comments:

Γκορος Νικος είπε...

Νεα για την παρανομη κατασκευη..
Απο αρθρο στη GazetaTEMA φενεται πως αυριο οπως λεει και η εφημεριδα το εργο αυτο θα κατεδαφιστει..
Μακαρι..απο οτι φενεται περασε η διαμαρτυρια των αλβανων Πολιτων.
Μυαλο για τους Χιμαραιους.
Οριστε και το αρθρο...

http://www.gazetatema.net/web/2013/07/10/foto-lajm-ndertesa-ne-ballkonin-e-llogarase-do-shembet-te-enjten/

Ανώνυμος είπε...

Απαίσιο κτίσμα. Ελεος! δε σέβονται τίποτα...

Δημοσίευση σχολίου